Retro zespołu

Jak to działa

PL
Wróć do słoika

Dodawajcie kartki, udostępniajcie pokój zespołowi i omawiajcie wpisy podczas retro.

Dlaczego Słoik retro?

Bez konta z adresem e-mail i hasłem oraz bez reklam. Udostępnij link zespołowi, aby każdy mógł dodać punkt od razu, gdy coś wydarzy się w trakcie sprintu. Wszystkie informacje będą gotowe przed rozpoczęciem retrospektywy.

1

Dodaj kartkę

Wybierz typ, wpisz treść i zdecyduj, czy kartka ma być anonimowa. Treść i autor pozostają ukryte w słoiku.

2

Omów kartkę

Odkryj kartkę losuje jedną kartkę. Potem możecie dodać płomień lub gwiazdkę albo włożyć kartkę z powrotem do słoika.

Pokoje i udostępnianie

Każdy pokój ma własny adres URL. Udostępnij go współpracownikom, aby korzystać z tego samego słoika.

Kod pokoju w adresie URL jest hasłem. Każda osoba z linkiem ma dostęp do pokoju.

Podczas tworzenia pokoju można dodać kod Scrum Mastera. Tylko ta rola może odkrywać, filtrować i oznaczać karty gwiazdką.

Co jest zapisywane?

Kartki i historia są zapisywane razem z pokojem.

Twoje imię jest zapamiętywane w przeglądarce i widoczne na liście obecności.

Udostępnij anonimowo ukrywa twoje imię tylko na kartce. Nadal jest widoczne na liście obecności.

Udostępniaj link do pokoju tylko osobom, które powinny mieć dostęp.